Vervolg nieuwsbericht

Fietsen naar gym & ijsje en winactie

Beste ouder(s), verzorger(s),

Fietsend naar gym

Gisteren hebben wij in het nieuwsbericht aangegeven dat wij met de groepen 5 tot en met 8HB en 6 tot en met 8 regulier fietsend naar de gymzaal gaan. Dit is een verzoek, geen verplichting. Wanneer de groep naar de gymzaal fietst, scheelt dit tijd die we op school goed kunnen gebruiken. Lukt het niet dat alle leerlingen op de fiets komen, zal de groep lopend naar de gymzaal gaan. 

Wij vragen u om het aan de leerkracht door te geven wanneer het niet lukt om met de fiets te gaan, dan kan zij inventariseren om hoeveel kinderen het gaat. De leerkracht zal aan u laten weten of de groep voortaan fietsend naar gym kan gaan. Leerlingen van groepen die ’s ochtends starten bij de gymzaal, kunnen uiteraard zelf fietsen naar de gymzaal en teruglopen met de fiets aan de hand wanneer dit nodig is. 

We hebben al een kleine schoolfiets mogen ontvangen voor reserve, daar zijn wij heel blij mee! 

IJsje en winactie

Vandaag zijn de kinderen getrakteerd op een raketijsje door reclamebureau BuroToob. Zij hebben voor ons meegedacht in het logo van onze school, de website en de blaadjes die op de ramen bij de entree (en binnenkort door de hele school) zichtbaar zijn. BuroToob is heel benieuwd naar hoe kinderen (en ouders) deze nieuwe look ervaren. De kinderen hebben vandaag een kaartje gekregen waarop zij hun mening kunnen schrijven. Als ze het kaartje inleveren bij de leerkracht, wordt het vervolgens teruggegeven aan BuroToob. Uit alle inzendingen trekken zij er één die twee kaartjes naar De Efteling wint. De kaarten worden eind volgende week teruggebracht naar BuroToob. 

 

Vriendelijke groet, namens ons team,

Martine Schonenberg

information information